Rezerwując wizytę na farmie doświadczysz niezapomnianego spotkania z Wojciechem Modestem Amaro w otoczeniu jego domu i natury. Szef Amaro zaprosi Cię na unikalną kolację, przygotowaną w formie Chef’s table.
Tego wieczoru poznasz filozofię tworzenia dań w oparciu o Kalendarz Natury, zakosztujesz specjalnie dobranych napojów i alkoholi botanicznych. Odkrywając Farm Dining spróbujesz produktów prosto z pola uprawianych w zrównoważony sposób tzn. z zachowaniem ich wartości odżywczych oraz zdrowotnych, a także w sposób bezpieczny dla ekosystemu.
Koszt menu Amaro Chef’s table: 1.450 PLN/osobę.* *do menu należy doliczyć 10% service charge.
Koszyk na zakupy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności